مراجع تقلید

ایت الله خمینی

مراجع تقلید

ایت الله خمینی

از چه کسی تقلید کنیم

کلمات کلیدی

احتیاط واجب

متعلق خمس

مکارم شیرازی

توضیح المسائل

مراجع تقلید

شیر خوردن

دختر و پسر

چه دعایی در شب عروسی بخوانیم

چه دعا و سوره هایی برای رفع مشکل مالی بخوانیم

حکم اپیلاسیون ناحیه تناسلی چیست

کودک غیر بالغ مشمول احکام شرعی می‌باشد یا نه

غسل "مافی الذّمه" چیست و چگونه انجام می شود

آیا تامین جهیزیه بر عهده زن است یا مرد

چرا اسلام چادر را به دختران جوان تحمیل می‌کند

تولید و استفاده از محصولات تراریخته چه حکم شرعی دارد

خرید و فروش مو چه احکام شرعی دارد

در چه صورتی می توانیم نماز واجب را بشکنیم

حکم کسانی که بدگمان هستند و به دیگران بی‌گناه تهمت می‌زنند چیست

منظور از قاعده فراش چیست

لواط چیست؟ + حکم شرعی لواط

فروع دین از کجا آمده است

انواع بهشت ها در آخرت چگونه است

بهشت چگونه جایی است

آیا یهودیان و مسیحیان هم به بهشت می‌روند

برای کسب درجات بالای بهشت چکار کنیم

کشتن حشرات گناه محسوب می شود

در چه صورت غسل جنابت بر زنان واجب می شود

از نظر اسلام حق طلاق با چه کیست

حکم شرعی خواندن داستان های جنسی چیست

چه احکامی زنان باید پس از طلاق رعایت کنند

  • ۰
  • ۰



جاری کردن متن صیغه نذر به عربی یا فارسی + احکام صیغه نذر

 
 
صیغه نذر,احکام صیغه نذر,متن صیغه نذر

خواندن صیغه نذر

 

خواندن صیغه نذر به زبان عربی لزومی ندارد بلکه می توان صیغه نذر را به زبان فارسی نیز ادا نمود و گفت برای خداوند بر عهده من باشد که فلان کار را انجام دهم.

صیغه نذر چیست؟

خواندن صیغه نذر یکی از الزامات برای نذر کردن است اما لازم است بدانید خواندن صیغه به عربی لزومی نداشته بلکه به فارسی نیز می توان صیغه را ادا کرد. به طور کلی اگر بخواهیم نذر را تعریف کنیم می‌توان گفت نذر کردن یعنی، مستلزم کردن خود برای انجام کار خوبی که انسان برای خدا بر خود واجب کند یا کاری که نکردن آن بهتر باشد را ترک نماید.

چگونه میتوان نذر کرد؟
در بسیاری از مواقع پیش می آید که افراد برای اینکه از خداوند متعال چیزی را بخواهند، اقدام به نذر کردند می کنند. حال باید توجه داشته باشید برای نذر کردن باید انسان کاری را انتخاب کند که انجام آن برایش امکان پذیر باشد، به صورتی که اگر فرد نذری کند که امکان انجام آن برایش وجود نداشته باشد، می توان گفت نذر او صحیح نیست. حال باید توجه داشته باشید که خواندن صیغه ی نذر واجب بوده به طوری که اگر صیغه خوانده نشود نذر انجام نشده و چیزی بر گردن مسلمان واجب نمی شود. باید توجه داشته باشید که در هنگام نذر کردن باید کلمه برای خدا بر زبان گفته شده و قصد آن در دل تنها کفایت نمی کند.

 

صیغه نذر,احکام صیغه نذر,متن صیغه نذر

نحوه خواندن صیغه نذر

 
متن صیغه نذر
متن صیغه نذر به عربی «لله علی» بوده که به معنی برای خداوند بر عهده من باشد که فلان کار را انجام دهم، می شود. همانطور که گفته شد هنگام نذر کردن لازم نیست حتماً به عربی این صیغه را ذکر کنید بلکه اگر به فارسی هم بگویید که برای خدا نذر کردم که چنین کاری را انجام دهم یا مشابه این گفتار چیزی بگویید، کفایت می کند.

 

در این خصوص باید توجه داشته باشید به گفته آیت الله سیستانی اگر بگویید برای خدا نذر کردم که چنین کاری را انجام دهم با احتیاط واجب باید به آن کار عمل کرده همچنین اگر نام خدا را نیارد و فقط بگویید نذر کردم و یا نام یکی از اولیای خدا را ببرد نذر وی صحیح بوده و در صورتی که نذر کرده باشد و به نظر خود عمل نکند، گناه کرده و باید کفاره ی آن را بپردازد. توجه داشته باشید پرداخت نکردن کفاره نذر مانند کفاره مخالفت قسم می باشد.

 

صیغه نذر,احکام صیغه نذر,متن صیغه نذر

متن صیغه نذر چیست؟

 
احکام مهم در خصوص نذر کردن و صیغه نذر:
در خصوص نذر کردن و جاری نمودن این صیغه احکام متعددی توسط مراجع تقلید بیان شده با این حال افراد در هنگامی که نذر نمودند باید بنا به گفته مرجع تقلیدشان عمل کنند. مثلاً توجه داشته باشید که آیت الله مکارم شیرازی بیان نموده اند مسئله نذر تنها در صورتی صحیح است که صیغه آن خوانده شود که به عربی باشد یا به فارسی یا به زبان‌های دیگر فرقی نمی کند.

 

همچنین آیت الله بهجت می فرمایند مسئله نذر به گونه ایست که باید به قصد نزدیکی و قربت به خداوند متعال باشد بنابراین اگر نذر انجام شده برای خدا نباشد صحیح نیست. بنا به گفته ی آیت الله زنجانی مسئله نذر نیازمند صیغه بوده و در صورت نذر کردن صیغه این نذر حتماً باید در زبان جاری شده ولی سایر اجزای آن لازم نیست که حتماً لفظی باشد بلکه می‌تواند به نوشتاری یا با انجام کاری صورت پذیرد. از طرفی باید دقت داشته باشید که نذر کننده باید عاقل و بالغ بوده و با اختیار و قصد خود، نذر نماید.

 

  • ۹۸/۰۸/۰۳
  • محمود حیدری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی